diumenge, 15 de novembre del 2009

Sortida a Sant Isidre

Els nens de P5 i 1R estàvem preparats per anar d'excursió amb autocar però degut a uns problemes d'última hora vam haver de canviar de plans.... oh! Però tranquils que no ens quedem sense excursió. Bé, bé! deien els nens de 1r A. I a on anirem? Doncs a caminar tranquil.lament fins a Sant Isidre, esteu preparats per començar la sortida??? Doncs vinga! a caminar...


Quin bon dia que fa! i què bonic que és el paisatge!



Però clar això de caminar tant fa venir moooolta gana, així que fem un petit descans i a esmorzar. Bon profit! Nyam, nyam, ummm que bo!


Hem arribat a Sant Isidre! Tenim una estona per jugar i per fer volar la imaginació: fent una cabana amb branques, una casa o un llit amb la pinassa, jugant a la gallineta cega, o netejant una mica el bosc fent servir una branca de pi com a escombra.


































Oh mireu quins ocellets, a punt de volar, tenim dins d'aquest niu de pinassa. Piu,piu,piu!







I després de gastar tantes energies tocar obrir la carmanyola i veure que ens han posat per dinar. Bon profit un altre cop!



Hem decidit d'anar a fer una visita al ranxo Mestre per veure la gran diversitat d'animals que tenen: cabretes, emús, oques, conillets... i, evidentement, cavalls i burros.



Vam tornar a Sant Isidre i vam continuar jugant fins que el carrilet ens va venir a buscar per portar-nos a l'escola. Quin dia més divertit que hem passat! Fins aviat!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada